YOU’RE MISSING SOMETHING

GO’MORRON.

Myser omkring i min gosiga stickade dröm som kom på posten igår. HÄR hittar du den, från 77th Flea. Efter en lång jobbdag och en kopp té i sängläge somnade jag på några sekunder igår. Var helt död. Men i dag är jag pigg och utvilad. Kan bero på det faktum att det är fredag OCH att jag är ledig också. Har hunnit med städning, renbäddning och långfrukost med mamma den här förmiddagen, som vilken fredagmorgon som helst. Nu ska jag dock göra mig i ordning och sedan köra några ärenden. Men vi hörs lite senare. Kramis. (Adlink)

P.S. Vi har ju Bubblerooms märken i butiken Schack Matt i SBG. Så skulle ni i närheten skulle önska att denna tröjan kommer till butiken så bara lämna en kommentar eller något så kommer den inom snar framtid.

17 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *