YOU KNOW YOU COULD’VE BEEN A WONDER.

? ?

06.00, första alarmet ringer. Snooze, snooze, snooze. Gnuggar ögonen och försöker, verkligen försöker resa mig upp. Bara tio minuter till, sedan MÅSTE jag upp. Tio minuter blir elva och tillslut fjorton. Plötsligt är klockan 06.54 och det finns inte längre något val. Om femton ska jag sitta i bilen. Koka kaffet. Förbereda matlådan. Kasta på mig något som hänger längst fram i garderoben. Just det! Borsta tänderna! Kaffet får jag ta i termosen och frukosten ätas i bilkön på väg till jobbet. Varför, varför, varför, lär man sig aldrig? I kväll ska jag gå och lägga mig senast tjugotvå. Det är ett höstlöfte. SÅ, godmorgon! Hoppas ni inte hade en lika stressig morgon som mig. ☕

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *