X MAS FEELINGS

Istället för att ta tåget direkt till Kalmar från Malmö igår så åkte jag med familjen hemåt en sväng. Behövde en dos av julkänslor och ett varmt bad nu när jag är så förkyld. Alltså åh var det var fint där hemma. Granen var klädd och under den låg det redan massvis med klappar. Vår gran som är så charmig, innehåller så mycket historia och kärlek. Allt som hänger i granen har vi gjort själva, eller på något vis har en plats i våra hjärtan. Högst upp sitter två peppisar i papper jag gjorde på dagis. Sedan fick jag gosa med vovvsen igen, och sova i min säng. Bästa söndagen på länge. Efter en lång grå måndag ska jag äntligen gosa ner mig i sängen med film, poppe och julmust. Need that so mucho.

/ Christmas feelings at home. Love it.

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *