WHEN YOU SAID SO

 

 

 

 

 

 

 

JEANS FROM COS   KNITWEAR FROM SELECTED HOMME  

LEATHER JACKET AND BEANIE FROM VERO MODA   BAG FROM URBAN OUTFITTERS

 

Veckan som jag trodde skulle gå snabbt och vara riktigt rolig blev det motsatta. Tiden går så sakta, smärtan är värre än igår och inatt sov jag bara fyra timmar. Kan knappt röra mig från sovrummet till köket. Så blir varken biodejt eller pubkväll.. Nu dricker jag dagens första kopp kaffe framför Pretty Little Liars, och väntar på att alvedonen ska slå in. Måste packa ihop alla väskor och necessärer, fylla bilen och in till stan för ett par ärenden. Känner på mig att det inte kommer bli det lättaste.. Hoppas ni mår bättre än mig idag, och ha en fin onsdag! Kram / K

 

/ I’m not feeling really well today, hope you have a better Wednesday than me. See u later! Hugs / K

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *