WE’RE GOING TO STOCKHOLM!

Som några av er redan luskat ut: Yeeees, I’m going to Stockholm. Väldigt spontant bestämde jag och @JENNYDAH (min partner in crime och uppsatskompanjon) att söka praktik i Stockholm samtidigt som vi skriver C-uppsatsen. Några dagar senare hade vi båda en praktikplats och lyckats få tak över huvudet i Stockholm. Jag ska spendera de två kommande månaderna på Molino PR, en dröm för mig då jag alltid velat prova på att jobba på en PR-byrå. Vi har lyckats få en egen liten lägis med balkong, eget kök och gångavstånd till Östermalm. Så just nu svävar vi typ på moln och är så spännande inför kommande tid. Så nu är det bara att packa resväskorna igen och på måndag går tåget mot Estocolmo igen. Ska bli så otroligt roligt och lärorikt. Det kommer bli långa dagar med både praktik och sedan uppsatsskrivning på kvällarna och nätterna, MEN, jag ser fram emot det. Lite fart och fläkt är precis det jag behöver efter två rättså lugna månader på hemmaplan. Happy happy.

Men innan dess:
En lång och härlig påskhelg här hemma. Det ska jag njuta till max av.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *