WEDNESDAY MORNING

 

 

 

Ett sent god morgon idag också. Men har haft två lediga morgnar, så det har jag tagit vara på. Sova ut tills jag är helt pigg, i lugn och ro starta kaffet och koka ägget medan jag tar morgonrocken om mig och på med raggsockorna, tänder ljusen, drar upp rullgardinerna, tänder stjärnorna, startar Greveholm och sedan njuter av en lång-frukost i soffan. December + Julskinka med senap på vörtbröd = Fantastiskt. Har en föreläsning i eftermiddag med vår nya marknadsförings-kurs, som ska bli väldigt spännande och intressant – Men innan dess ska jag se klart dagens avsnitt och hämta en till kopp kaffe.

 

Good morning! Eating breakfast, drinking coffee and listening to christmas music. What a cozy morning.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *