VECKANS VILL-HA

Här har vi lite goesaker som gärna hade fått flytta in nu. Det är så jäkla kul att äntligen få inreda, for real liksom. Min sjätte lägenhet, men första lägenhet som är vår liksom. Även om det är en hyresrätt. Den var nymålad och tom när vi fick nycklarna. En start-over. Ett helt nytt kapitel. Jag har verkligenf fastnat för det här med varma naturfärger. Avskalat, minimalistiskt, men mysigt. Ljusa träslag kontra gröna växter. Det kan aldrig bli för grönt, den saken är klar.

Ni har frågat efter en lägenhetstour, och det är på G. Men det är ju långt ifrån klart. Hallen behöver lite mer förvaring och någon form av bänk. Sovrummet behöver både en byrå, en ny matta och lite posters. Garderoben skriker efter mer förvaring och så funderar jag på om man kanske ska få in en liten skrivbordshörna i vardagsrummet. Lägenheten är ju ändå på 86 kvm. Hur som! Här kommer ett litet moodboard på grejer som gärna hade fått flytta in hos mig på momangen:

1. Grå keramiktallrikar / Klädhängare / Månespegel (redan beställt, hehe) / Matta (redan beställt, hehe) / Kruka / Vas / Senapsgul kudde / Posters / Tidningsställ / Keramik / TallrikKorg /

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *