TUESDAY MORNING

12012014DSC_2169-Kajsasvensson

 

 

12012014DSC_2195-Kajsasvensson

 

Photo: Rebecca Centren

 

Gick och lade oss tidigt igår, vilket jag var väldigt glad för i morse när jag vaknade pigg vid halv nio. Men rummet var kallt,  sängen var varm, så jag stannade kvar en stund och mornade mig tills kaffesuget var för stort. Nu har jag precis ätit frukost, och sitter just nu i soffan och går i genom rapporten som vi ska opponera på idag. Sedan är denna kursen slut, och vårterminen kan börja. Nu ska jag se ett avsnitt serie innan jag ska springa iväg till bussen. Godmorgon förresten, ni är så fina.

 

 / Went to bed early yesterday, which I was very happy for this morning when I woke up alert at half past eight. But the room was cold, and the bed was warm, so I stayed a while until my craving for coffee was to big. Now I’ve just eaten breakfast, and soon it’s time for school. Good morning by the way, you’re so beautiful!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *