TODAY’S CHOICE

 

 

 

 

 

Photo: Rebecca Centren

 

Knitted sweater from Vila   Shirt from Object   Boots from Zara

 

Nu är jag trött på allt som har med snö, vinter och kyla att göra. Ge mig vår, blå himmel och stickat i marin. Är trött på svarta stora jackor och svarta stora kängor, så jag tjuvstartade våren lite idag med dagens klädval. Idag har jag, Hanna och Felicia jobbat med en photoshop-uppgift till skolan här hemma över en lunch och väldigt många koppar kaffe. Nu däremot har jag precis snörat på mig Nike-skorna och ska alldeles strax till gymmet för en springsrunda, mitt livs första yogapass och en uppfriskande bastustund. Precis vad jag behöver en kväll som denna. 

 

/ So tired of snow and winter. Give me spring, blue sky and marine..

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *