TJUGOTRE KVADRAT

En liten överblick på hela lägenheten. Ungefär så här ser det ut när man kommer in från hallen.

Mitt fina köksbord som jag älskar. Hade ju inget köksbord i förra läggan så nu sitter jag här flera timmar om dagen.

Min lilla Dream Catcher som har följt med mig från mitt rum där hemma samt i alla tre lägenheter hittills.

Sedan jag fick ett köksbord i den nya läggan så har jag inte spenderat en sekund i soffan. I förra lägenheten borde åt, sov och pluggade jag däri under de sista veckorna. Nu står den bara där. Med lite fina kuddar från HM Home och IKEA, och soffbord från Mio.

Köksbordet hittade jag till min stora förvåning längst in i vårt garage, dammigt och spindelnätigt. Såg potentialen direkt, så jag målade benen vita, fräschade till det och slipade till skivan ytterligare.

​En liten skymt av sängen till höger och hallen till vänster.

Har har vi då mitt lilla kokvrå; här kommer det ske magi det närmsta året. Mat är ju en stor del av mitt liv, och storleken på köket kommer inte att begränsa min matlagning. Faktiskt ganska charmigt att kunna stänga igen det och så ser det bara ut som garderober. Ändå mysigt.

Mina fina koppar från Åhléns som jag fullkomligt älskar.

”It’s in the details”.. Ett litet diskmedel från L:A Bruket, lite grönt och en besticklåda gör mitt lilla kök något coolare.

Där vid köksbordet, med fönstret öppet, och en kopp kaffe, skrivs de flesta blogginläggen.

Här bor jag. På 23 kärleksfulla kvadratmeter. Trots att det är så litet, så är det en väldigt bra planlösning, vilket gör att den är lättmöblerad och väldigt mysig. Sedan är det bara ett plus att jag kan koka té från sängen, haha. Då det är en studentlägenhet kan man inte förvänta sig alltför mycket, men det gäller att göra det bästa av situationen och jag tycker faktiskt att jag har lyckats göra den ganska fin ändå.

6 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *