THURSDAY I’M IN LOVE

TORSDAG MORGON

​​Hade glömt lite hur mysigt det är här i min lägenhet, har inte varit här på säkert två månader. Både magen och kylskåpet ekade tomt i morse när jag vaknade, men efter att ha letat igenom skafferiet hittade jag lite gröt till frukost. Ligger fortfarande kvar i sängen, med öppet fönster och nybryggt kaffe. Himlen är jätteblå. Alltså jättejätteblå. Tänkte skicka in inlämningsuppgiften och sedan ner och sätta mig på innergården en stund. Idag är det mycket som ska hinnas med, men ändå prioriterar jag kaffe i solen. Kajsa i ett nötskal. Men man lever ju bara en gång.

5 Kommentarer

  • Nu skrev du förvisso att du inte var så produktiv (eftersom du föredrar kaffe i solen) men måste ändå säga att alla dina inlägg andas så mycket produktivitet och motivation! Kan du inte göra ett inlägg där du skriver om hur du får saker gjorda? Du fixar, lagar mat, städar, pluggar, myser osv vareviga dag och bara gör det. Jag saknar den disciplinen. Gör du listor? Hur strukturerar du upp allt? Snälla berätta ? Gärna ingånde!!
    Kram!

  • Tänkte bara säga att jag har min första veckans blogg tävling på min sida nu och det hade varit roligt om du hade velat vara med. In och kika nu . Kramar <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *