THURSDAY 13

 

 

 

 

 

 

Blazer & Knitwear, Only   Boots, Acne Studios   Shirt, Ralph Lauren   Earrings, Ur&Penn

 

NU för första gången på hela dagen har jag haft tid att titta in på datorn. Har varit fullt ös sedan när klockan ringde vid halv åtta i morse. Tråkig knäckebrödsfrukost, iskall och stressig cykeltur till skolan, dryga föreläsningar, hungrig mage då jag glömt matlådan hemma, ännu kallare cykeltur hem, massvis med disk, ännu mera tvätt, spring mellan tvättstuga och köket, medan pastan kokar så fick jag snabbt in i duschen, ner till tvättstugan igen och sedan diska undan maten. PUH. Dygnet borde ha fler timmar alltså. Inte en så bra onsdag med andra ord. Men det ska det ändras på – Nu ska jag göra mig lite fin, för att Pontus och jag ska på en liten dejt. Ta ett glas på stan och sedan på bio. Det var alldeles för längesedan. 

 

My look yesterday.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *