These mornings

Äntligen sömn, äntligen fredag och äntligen sol. Det var längesedan jag sov så hårt som jag faktiskt gjorde inatt. Vaknade utvilad och hungrig på Ritz nybakade surdegsbröd. Det luktade nybryggt kaffe från köket och genom fönstret såg jag att himlen var blå. Då ville jag inte stanna i sängen längre. Bikinin är redan på, vill bara ut ut ut. Igår var det en lång dag. Redan vid tio började jag rota i utklädningslådan efter den mest tänkbara fulaste outfiten för fulefesten. Vid elva åt jag en lunch på stan med Amanda och Linnéa. Vid tolv tog jag en kopp kaffe på Schack Matt. Vid ett gjorde jag nagelförlängning. Vid två träffade jag mina vänner på en solig äng. Vid tre var vi både fula och fulla, redo för skattjakt, som började vid fyra. Vid sex åt vi en pizza på en uteservering. Vid sju förfestade vi. Sedan var det fulefest. En lång och oförglömlig dag.

_DSC0924_DSC0937_DSC0934_DSC0928/ Finally friday and sun. It was a long time since I slept so hard that I actually did tonight. Woke up refreshed and hungry at freshly baked sourdough bread. It smelled coffee from the kitchen and through the window I saw that the sky was blue. Then I didn’t want to stay in bed longer. The bikini is already on, just want out out out. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *