THE TIME ISN’T ENOUGH

 

Herregud. Jag hinner knappt med mitt eget liv. Kände igen mig så mycket i texten Tuva skrev i morse. Jag saknar att vara rastlös, att ha en stund över för ett avsnitt serie, att inte känna den där klumpen i magen för att man MÅSTE göra en massa saker. Jag hann inte ens pusta ut och njuta av att vara hemma i helgen. För minsta lilla stunden jag hade över satt jag med skolböckerna. Det har bara gått en vecka, och vi har redan haft två inlämningar, en dugga, tre stora övningar och utöver det bokläsning. Mycket bokläsning. Låg och läste tills jag somnade med böckerna på magen igårkväll och när klockan ringde i morse var det dags för en mini-hemtenta, sedan direkt mot Kalmar för tre timmars föreläsning. Men i kväll väljer jag att lägga undan alla böcker, så nu längtar jag tills Pontus kommer hem, så vi kan laga tacos och sedan titta på serie tills vi somnar.

 

Oh my.. There’s so much in school right now. Can’t barely breath. Talk to you tomorrow!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *