The Coffee Bean

God Morgon Sverige. Hade jag befunnit mig hemma i skrivande stund så hade min morgon nog sett ut som den ultimata: Att vira morgonrocken om mig, brygga kaffet medan jag gör i ordning min traditionella frukostbricka. När kaffet är klart häller jag upp det i en kopp och går tillbaka till sängen och äter upp frukosten till någon bra serie på datorn. Men denna morgonen är annorlunda. Befinner mig på andra sidan jordklotet, blev väckt av Tuva och tre minuter senare var vi på The Coffee Bean som ligger här intill där vi köpte med oss frukost. Nu sitter vi i loftgången utanför hotellrummet och käkar frulle i väntan på resans första fotoutbildning med Emma Svensson, fotograf på Elle, innan bilarna styr oss mot Phoenix-öknen och The Joshua Park.

_DSC1255 _DSC1251_DSC1250 _DSC1254_DSC1256 _DSC1262 _DSC1265 _DSC1270

/ Good morning. Two minutes after waking up, Tuva and I went to The Coffee Bean for breakfast. Soon it’s time for our first photo education with Emma Svensson, before the cars are hitting The Phoenix Desert and The Joshua Tree.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *