Sweet home

Hemma. Efter ett dygns lång resa. Jetlag, otur, sjutton timmars flyg, farväl och för lite sömn. Somnade inte förrän vid två i natt efter några timmars stress på Arlanda. Vaknade redan vid fyra i morse och i stället för att försöka somna om så tog jag mig in till Arlanda och svarade lite mejl och fixade lite på datorn vid Gate 32. Blev överlycklig när mamma mötte mig med en kram på flygplatsen. Att få komma hem till sitt eget hem igen efter två veckor är alltid underbart. Fyllt kylskåp, sin egna säng, badkaret, hunden Freddie, frukost. När jag dessutom precis kommit hem, så knackade det på dörren, och där stod Pontus. Bästa överraskningen, precis vad jag behövde. Nu ska jag ta mig en lång dusch och sen göra mig i ordning inför en spännande grej..

_DSC0002 2 _DSC0004 _DSC0005

/ Finally home after a long travel home from USA. Now I’m going to eat a big breakfast and take a long shower. Can’t wait!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *