STEADY AS THE STARS IN THE WOOD.

​Nagellack, H&M’s egna Rooiboos Latte.

​​Åtta jobbtimmar, sju kilometers springrunda och en efterlängtad middag senare känner jag att den här tisdagen ändå blev rätt bra. Fullspäckad. En sådan där typisk rutin-tisdag. De kan vara skön ibland, det också. Ju mer jag hinner med på vardagarna, desto bättre känns helgerna. Är det inte så? Den här veckan och månaden har jag dessutom slagit rekord i sprungna kilometrar. Älskar att jag äntligen funnit löparlycka.

Current mood: Nedbäddad i sängen, ljus tända, handduk på huvudet, iklädd morgonrock, Ben Howard strömmandes ur högtalarna, hunden vid fötterna. Det enda som saknas? En kopp té. Men det ska jag ta tag i nu. Vägrar att vakna med halsont i morgon igen. Somnar jag inte gott efter denna evighetslånga dag så vet jag inte vad det är på tok. Nä, godnatt hörrni. Vi ses i morgon. Lilllördag. Yeee.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *