GUIDING LIGHT

God förmiddag hörni! Det var ett tag sedan. Hur mår ni? Jag har saknat er. Och detta. Att få damma av systemkameran, piffa lite här hemma, leka med slutartid och iso, vänta på det bästa ljuset, knäppa några bilder för att sedan öppna datorn och starta Lightroom. Det händer något i mig när jag importerar bilder i ett redigeringsprogram. Måste genast ha en kopp kaffe inom räckhåll, och helst musik strömmandes ur högtalaren. Jag gillar ju det här. Älskar att redigera bilder och att skriva några rader på tangentbordet. Jag behöver det, tror jag. Ändå har det på något vis alltid blivit att denna sköna stund har blivit till ett måste, någon slags press, och därför har det i stället blivit att jag har låtit bli. Helt och hållet. Men det behöver inte va så allvarligt tänker jag. Min kamera saknade mig och jag saknade bloggen. Så vi kör på ett tag till tycker jag. Utan några som helst förbindelser eller krav. Hej och välkomna tillbaka kära gamla läsare. Hej och varmt välkommen om du är en ny läsare också!

Det har hänt ett en del sedan sist – Men för att sammanfatta ett halvår på sju rader: Gick och blev kär. Lämnade Götet igen och fick tag på en lägis på hemmaplan i stället. Nu bor jag och Filip tillsammans, i en mysig vindsvåning, dörr i dörr till syrran och hennes grabb. Cykelavstånd till både mamma, pappa, mormor och vänner. En sådan vardag jag längtat efter i fyra år. Jobbar fortfarande som B2B säljare på Bubbleroom, och varvar bilkörning till Borås med jobb hemifrån lägenheten. Och så är jag ju numera ny i Homespo-familjen! Så kul!

Jaja, back 2 nuet: Sitter här i soffan, sipprar på ljummet kaffe och håller på med ett Bubbleroom Nyhetsbrev som alldeles strax ska lämna datorn och landa i mina kunders inkorgar. I kväll bär det av till Abbekås nere i Skåne. Modemässperioderna börjar ju dra igång och först ut är en två-dagars-mässa på Mossbylund Hotell för våra Skånekunder. Kanske ska ta med mig kameran? Det var inte igår som den fick följa med. Vilket objektiv? Vart har jag laddaren? Ihhh. Detta blir kul. Har en bra känsla. Oj vad mycket jag skrev nu, ville ju bara säga hej. Nu måste jag återgå till jobbet. Vi hörs! Kram!

19 Kommentarer

 • Gud va roligt! Har saknar dig/din blogg. Välkommen tillbaka. Börjar direkt med en fråga, undrar vad du har för objektiv & vilket objektiv du använder toll olika typer av bilder.
  Kram

  • Bordet kommer ifrån IKEA 🙂 Deras nya stockholmsserie. Lägenhetsvisning kommer 😉 KRAM

 • Såå underbart att du är tillbaka!
  Ingen vår utan Kajsa – krispiga lakan, Thomas Stenström, tulpaner och fräknar på nosen.

 • ÄNTLIGEN!! Helt seriöst, jag har saknat dig och din inspiration i text och bilder så mycket! Följt din instagram och tumblr, men blir lite mer speciellt i detta format.
  Välkommen tillbaka ❤️

  • TACK fina Ina! Vilka ord <3 Du anar inte hur glad jag blir. Sitter och ler! KRAM på dig 🙂

 • YES! ÄNTLIGEN! Har saknat dina inlägg och dina bilder – men inte minst ditt fina sätt att med enkla ord och meningar förmedla känsla om allt från vardagen till känslor. Tack för att du är tillbaka! Puss!

  • Alltså. Tack snälla! Du anar inte hur glad jag blir. Det är ord och kommentarer som dessa som gör livet lite härligare. Tack för det! KRAM och ha en helt magisk tisdag. Puss <3

 • JAA äntligen är du tillbaka! Bästa överraskningen idag! Tack för all inspo du bjuder på<3

 • Äntligen säger jag bara!! Har saknat dina inlägg, så mysig stämning på din blogg 🙂 känn ingen press, blogga ska vara kul Du är grym!

 • Kan du inte göra ett inlägg med dina favoritlåtar? Kul att du e tillbaka förresten, saknat dina fina bilder och välskrivna inlägg. Kram!

  • Jo, det kan jag absolut göra 🙂 Såg du mitt inlägg igår? Du blev veckans läsarfråga 😉

   Kram kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *