SCONES BREAKFAST

 

 

 

SCONES BREAKFAST

 

Prosit och host – Ungefär så känner jag mig just nu. Papper i näsan och alvedonpaketet inom räckhåll. Tror att min kropp ställer in sig på någon slags resa-influensa då det var precis samma sak förra året innan vi skulle till Mexico. Smärtan i axeln är något bättre, men långt ifrån bra. Förmodligen är det träningsvärk i hjärtmuskeln.. Nu har jag precis haft en frukostdejt med Pontus och pussat honom hejdå. Ska försöka ta mig till duschen och fräscha till mig lite. Ska in till stan om ett par timmar för lunch med mamma, renovering hos frisören och ett snabbt möte med Rebecca. Vad gör ni idag? Kram!

 

/ Paper in my nose and aspirin next to me – I’ve a hard cold and my whole body hurts.. Now I just had a breakfast date with Pontus and kissed him goodbye. Soon I’m going downtown for a lunch with mom, a visit to the hairdresser and a quick meeting with Rebecca. What are you guys doing today? Hug!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *