ROSA MORGONGRÖT.

10:32 och jag ligger fortfarande i sängen denna måndagsmorgon. Inatt lyckades jag inte sova en blund. Podcast efter podcast avlöste varandra och midnatt blev till gryning. Huvudvärken och febern blev bara värre och vid fyra i morse var det bara att inse att det nog är bäst att vara hemma idag. Det var först när solen gått upp och nyhetsmorgon hade börjat som jag lyckades somna till en liten stund. Nu har jag precis fått i mig frukost och ska snart krypa ner under täcket igen i hopp om sömn. Försöker kurera den jävliga ovälkomna förkylningen med en vitaminbomb i form av rosa havregrynsgröt, massa bär och té.

Det är väldigt enkelt egentligen. Du behöver bara:

– Havregrynsgröt
– Osötad soyamjölk
– Bär och frukt
– Jordnötssmör

?

Sedan kokar jag bara lite vatten, soyamjölk, havregryn och bär. Tills det blir en fluffig, rosa gröt. Sedan toppar jag med hallon, blåbär, jordgubbar, gojibär, jordnötssmör (alltså dillen på detta efter backpackandet i aussie..), lite mer soyamjölk och passionsfrukt. Voila! Enkelt och sjukt göttigt (kul att autocorrect på göttigt blev grötigt, fattar ni?).

Nu ska jag dricka upp mitt té, hoppas att ingefäran gör susen och försöka slumra till en stund till. Kram!

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7

4 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *