RED LIKE BLOOD

 

 

 

Wallet, Sandqvist

 

Den här röda pärlan fick jag i födelsedagspresent. Älskar den. Brukar annars alltid välja svart, men den här färgklicken gör mig glad varje gång jag tittar ner i väskan. Är så lättad – Har precis kom hem till Sölvesborg igen efter en LÅNG förmiddag. Min andra tenta på två veckor är äntligen skriven, och äntligen kan jag återgå till livet igen. Nu ska jag fan inte öppna några skolböcker förrän i mitten av nästa vecka, och det känns helt underbart. Så nu ska jag: Ringa ett FaceTime-samtal, ta mig ett långt bad, snapchata, ta ett glas vin, se Gossip Girl, krama ihjäl mamma och pappa, måla naglarna och kolla igenom flödet på Bloglovin’.

 

New wallet, from Sandqvist. TGIS – Thank God it’s Saturday. Have a great weekend!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *