Q/A

 

11 Kommentarer

 • Pingback: Q/A - Homespo
 • Från någon som följt dig sen du blev vän med Tuva och är glad at du börjat blogga mer igen:

  Berätta gärna mer om hur du och Filip blev ni, så fina ihop!

  Vad mer exakt innebär ditt jobb, känns rollen ensam ibland eftersom du inte utgår ifrån kontoret?

  Och välkommen hem igen, både till Sölvesborg och till bloggandet! 🙂

 • Vad känner du att nästa mål i livet är? Karriär som vardagsliv.
  Vad gör en dag komplett för dig?
  Hur skulle du beskriva dig själv som person?
  Vad är det topp tre bästa du vet i hela vida världen?
  Drömresemålet du ännu inte har besökt?
  Favoritställe i Sverige?

  En privat, men intressant fråga, är i liknande situation själv. Hur kom det sig att du och Filip började se varandra på just det där speciella sättet? SÅ fint med kärlek efter alla dessa år som vänner!

  Och tusen tack för en så fin blogg och instagram. Ständig inspiration till garderoben, inredning eller få känna av ditt härliga sätt att se på livet. Följt dig i många år och fler ska det bli!
  Kram

 • Hej kajsa!

  Vad rekommenderar du för typ av utbildning om man vill ha ett liknande jobb som du?

  Har du tänkt på att jobba med styling och inredning? För du är grym på det!!

  Ha en fin dag
  Kram malin

 • Vad inspirerar dig? har du några tips för att inte göra de där onödiga köpen (såna plagg man sedan bara använder typ en gång) ?

 • Hej Kajsa,

  har du några mysiga bed & breakfast eller små trevliga hotell att rekommendera runt om i Österlen-trakten? Och andra små pärlor man absolut inte får missa, typ bästa kaffe-stoppet, godaste lunchen osv.. 🙂

  • Jag har tänkt att jag ska köra en uppdaterad version av en Österlen-guide strax!! 🙂

 • 1. Skulle vara så kul med en liten guide på dina bästa ställen i Blekinge/Skåne! Mysiga restauranger, caféer, butiker etc. Du känns som en sådan som har koll på sådant! Kanske ett inlägg som kan göras när utflykter och semestrar närmar sig?
  2. HUR går man från att vara vänner sedan barnsben till något mer? HUR i hela världen tar man steget?
  3. Saknar du någonsin studentlivet?
  4. Vad var det bästa respektive sämsta med att plugga?
  5. Om jag förstått det hela rätt så pendlar du en del i ditt jobb, hur tycker du det fungerar? Hur jobbigt är det?
  6. Som läget ser ut nu, vill du någon gång lämna din lilla stad (jag älskar den!!) eller tänker du att du är där för att stanna nu?

  • 1. Jo, absolut! Har ju gjort några Österlen-guider, men får nog göra en uppdaterad version snart. Jag skrev precis några rader om Sölvesborg, så jag klistrar in dem här om du skulle ha vägarna förbi. Vita huset är enkelt och fräscht att bo på, ligger mitt i stan. Gott italienskt käk kan ni äta på Salvatores. Bästa fikan och lunchen hittar ni på Ritz. Är ni burgar- och ölsugna finns Shadys Burger. Ni måste gå över Ljungaviksbron, som är Europas längsta gångbro. Och så tycker jag att ni kör till Hällevik, käkar rökta räkor på Dagmars och hänger på stranden om vädret tillåter. Sandviken har också superfin strand! 🙂
   2. Detta blir nog ett eget inlägg! Hehe!
   3. Jag saknar att man hade lugna härliga dagar och kunde i princip göra ingenting utan att ha dåligt samvete för det. Och så kan jag sakna någon galen korridorsfest. Men inte annars. Är så glad att det är över. Kalmar och studentlivet var inte min grej.
   4. Som jag precis sade, att man verkligen kunde ha lata dagar med endast 2 timmars föreläsning. Sedan kunde man dricka kaffe och Netflixa resten utav dagen utan att känna sig lat. Hehe. Sämsta är att man har sån jävla ångest inför tentor och inlämningar….
   5. Ja, det gör jag. Än så länge funkar det. Det är över tre timmar enkel väg, så det är en bit att köra. Men jag är så tacksam att få arbeta hemifrån majoriteten av tiden så jag är bara glad över möjligheten.
   6. Nej, det kommer jag nog inte göra. Har varit i Stockholm och Götet i några månader och i Kalmar i tre år, men finns inget så hemma som Sölvesborg. Inga planer på att lämna!

   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *