POUR ME A DRINK

Godmorgon solstrålar! Lyckan att vakna upp till strålande solsken, EN FREDAG! Låg inte kvar länge och drog mig imorse. Istället slog jag en pling till mor och bjöd in mig själv på fredagsfrukost. Sprang ner till bageriet nedanför, köpte med mig nybakat bröd och riktade bilen mot Falkvik. Nu sitter vi här med varsin kopp kaffe. Jag jobbar på datorn. Mamma bläddrar i någon ny tidning. Freddie springer omkring på baksidan och rullar sig i gräset. Vårkänslor deluxe! Dagens planer? Förutom work work i vanlig ordning så tänkte jag åka och handla lite nytt grönt till lägis. Det kan aldrig bli för mycket, eller hur?

Nu har vi i alla fall fått lite ordning på vår lilla drinkhörna bredvid soffan. Vad tycker ni?

Mood:

  1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR / 7. HÄR / 8. HÄR

 

 

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *