NY KÖKSMATTA

Godmorrrrronnnn! Tjugo-fakking-sju grader och klockan är inte ens nio. Jag sitter i vanlig ordning vid köksbordet omringad av A4-papper som bekräftar att min förmiddag är räddad. Redan nu har man börjat med planering av SS19 (summer/spring 2019) på Bubbleroom så det är mycket inköps- och budgetplanering. Kreativt och kul att få skapa sin egen lilla kollektion som jag kommer att brumma omkring med på vägarna.

Dagens frukost? 
– Mitt och Filles nya favoritbröd. Pågens solglimt, med råg, surdeg och solrosfrön. Med bladspenat, rödlök, rädisor och flingsalt. Till det ett fyra-minuters-ägg och en kopp kaffe. Nej två.

Dagens roliga?
– Jag har spontanköpt en ny matta! Jag har länge letat efter en rosa/beige matta att ha under köksbordet, så det var helt perfekt när Jullan ringde på Facetime igår och hade sprungit på den här för halva priset på Åhléns. Ser att den inte är på halva online, så spring till närmsta butik så kan ni också göra ett kap. HÄR är i alla fall länk till den.

Dagens carpe diem?
Tänkte i skrivandes stund ta med mig en kopp morgonkaffe ut och avnjuta lite förmiddagssol. Och ikväll får det fan bli ett kvällsdopp. Japp. Spikat. Återkommer med uppdatering.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *