NOW WE’RE LEAVIN’

​Saturday morning

Går bara upp mitt i natten ett par gånger om året, antingen är det på grund av en dryg tvättid en grå novemberdag, eller är det en resa som lurar runt hörnet. Och idag är det det sistnämnda. Det är alltid en speciell känsla då. Hur trött man än är, så kastar man sig upp ur sängen, man smyger omkring och viskar till varandra trots att hela huset är vaket, man hoppar i kläderna man redan lagt fram dagen innan, man stänger väskan, hoppar in i bilen och dricker termoskaffe med flygplats som destination. Ensamma på vägen. Mitt i natten. Är framme i Kroatien om några timmar. Hörs då! Kram så länge. Sov en extra stund i dag om ni kan och avnjut en kopp kaffe under täcket.

​Now we’re leaving! Going to Croatia this night. See u there!

4 Kommentarer

  • Du får ha en jätte trevlig & rolig resa.
    Jag har precis hittat din blogg & jag blev "blogg-kär" (om man nu kan kalla det så) med en gång! Jag läser MÅNGA bloggar, runt 20 kanske, & DIN är en av dom jag gillar mest. Jag läser t.ex. Kenzas blogg, men din gillar jag mer. Jag känner att din stil är mer jag med även att det känns som att du lever ett så mustigt & roligt liv! Så jag hopppas att du fortätter blogga länge ? & att du får en underbar semester.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *