NO WE’RE LEAVING – DESTINATION: NYC

 

Nedräkningen är över, det är den 17 november och vi ska till New York idag! 

 

Tror det här kan vara den bästa måndagen på några år. I vanlig ordning skulle jag krigat upp vid halv sex, fyllt en kaffetermos likt en zombie, packat väskorna, satt mig i en kall bil och kört tjugo mil, direkt till universitetet för någon dryg föreläsning. Sedan hade jag haft en massa på att-göra-listan, som varje måndag – Handla, städa, boka tvättid och allt det där. Det hade bara varit en av alla dagar som passerar. Men så är inte fallet idag. I stället vaknade jag av att det osade nybakade frukostbullar, så efter lite sovmorgon virade jag morgonrocken om mig och gick ut till köket för en god frukost med mamma och Julia. Nu håller jag på att packa handbagaget och går i genom check-listan så jag inte glömmer något. Åker mot flygplatsen om ett par timmar.. IH!

 

Today we’re going to NYC!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *