NEW START

 

 

TUESDAY WORKOUT

 

Om man bortser från tisdagens alla negativa sidor, så är det faktiskt en ganska bra dag. En nystart på allt liksom. Lite som ett mini-nyår. Man planerar det kommande schemat, skriver nya listor, sätter upp nya mål och tar nya tag. Så jag var riktigt motiverad och taggad när jag tog mig till gymmet tidigare idag. Vi provade ett nytt pass, Piloxing, som vi aldrig kört förr. En blandning av pilates, boxing och dans. Det där med danstakter och skaka rumpa är inte riktigt min grej.. Men kul var det, och jobbigt.

 

Förra veckan så ramlade det förresten ner ett paket från Fitnessguru i brevlådan. En överraskningsbox med proteinbars, proteinpulver, shaker och annat roligt. Tror egentligen inte alls det är min grej, men ska bli väldigt kul att testa och se om man märker resultat. Nu ligger jag helt utslagen på soffan, i morgonrock och handduk på huvudet. Det har varit en väldigt lång dag, och jag kan inte beskriva hur skönt det ska bli att krypa ner under täcket.

 

/ Totally exhausted after a sweaty Piloxing workout at gym. Time for bed! Good Night!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *