MY BEDROOM.

​EASY LIKE SUNDAY MORNING

Godmorgon! Hur mår ni idag? Jag är i ett sådant skönt söndagsmood. Fortfarande iklädd pyjamasen och har enbart rört mig mellan soffan och sängen. Druckit flera koppar kaffe. Ätit avokadomacka till frukost. Sett två avsnitt av Orange is the new black. Tänt ljus. Och nu har jag gått och lagt mig en stund igen. Utanför är det alldeles grått och genom fönstret får jag ta del av alla de stackars löv som ramlar från träden. Söndagar alltså. Tänk att det tog mig tjugoett år för att uppskatta dem. Förresten! Så här blev mitt sovrum efter en storstädning, rensning och ommöblering. Blev faktiskt väldigt fräscht och mysigt. Nu? Kaffepåfyllning och ytterligare ett avsnitt serie. Här ska jag ligga hela dagen.

​Good morning. I really love Sundays. Still in bed – Watching OITNB and drinking a lot of coffee.. zzZZzz.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *