MS. GREY

​New shirt, Selected Homme

Thank God it’s Friday, right? Den här veckan har ju bara flugit förbi. Men enligt mig får tiden gärna gå hur snabbt som helst nu i januari så att våren kan komma för att stanna. Hittills har jag hunnit med långfrukost tillsammans med familjen, två avsnitt av One Tree Hill (alltså bästa serien genom tiderna..), besök hos mormor, regnig promenad och långdusch. Idag blir det verkligen en chillbanana-fredag. Ska möta upp Ida för en fika och ikväll blir det god middag och ett glas vin i soffläge. Ah vad skönt med helg. Förresten, följer ni mig på snap, @Kajsasven? Igår lade jag upp en steg-för-steg-film hur man gör de godaste majskolvarna med inspiration från Soho. Nä, nu ropar Lucas Scott på mig. Hej!

​Thank god it’s Friday. And I’ve got a new shirt, from Selected Homme.

8 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *