MONDAY 19

 

 

 

 

NEW WEEK


Ställde klockan vid sju, efter mycket snoozande så gick jag till slut upp likt en zoombie, medan kaffet bryggdes så gjorde jag mig i ordning i badrummet, klädde snabbt på mig, insåg att bussen skulle gå om fem så i farten tog jag både kaffet och gröten med mig. Och precis där, när jag ska springa mot bussen, så får jag höra att föreläsningen för dagen är inställd. All stress förgäves, och helt plötsligt en ledig dag framför mig.

 

Så jag har hunnit med en PW, fyllt på kylskåpet, pluggat lite, bakat bröd, tittat på några avsnitt GG och nu ska jag precis iväg mot gymmet. Man hinner med en del när man är ledig. Vad gör ni idag?


 

/ The lectures were canceled today, so instead I have a day off. Have been watching gossip girl, baked bread, been out for a power walk, studied and now I’m going to the gym. there’s a lot of time when you’re free.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *