MILLER’S CAFÉ COFFEE

Måndagen till ära kunde jag äntligen slutföra min best-coffee-hunt här på Queen St. Bästa koppen Long Black fann jag på No 1 Queen St, längst nere vid hamnen. Ett coolt hak. Och lagom till jag precis fått in koppen, kopplat mig upp på Wifi och satt mig till bords började regnet vräka ner. Det är någonting med regn utomlands. Doften av när regnet når varm asfalt. Skönt och svalkande. Gatorna tömdes snabbt, och desto mysigare var det att sitta kvar. Satt en timme eller två. Sedan strosade jag tillbaks längs Victoria Street, till hostelet, till våning 5, till rum 501. En fin sista eftermiddag i Auckland.

I morgon bitti rullar bussen redan 07.15. Vet inte alls hur det kommer att vara med nät på de hostel som vi kommer checka in på längs vår roadtrip. Men har lovat mig att det inte är någonting att stressa över. Så jag tittar in när jag kan. Så länge, have a good time. I do. ☕

5 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *