LÖRDAGSBLOMMORNA & LÄGENHETSSTÄDNING

Godmorgon från soffan! Mätt och belåten efter söndagsfrukosten, så har jag precis krupit ner under en filt i soffan med en kopp kaffe. Mysbyxorna på och en stor tjorvig knut på huvudet som lika gärna hade kunnat vara ett fågelbo. Är i behov av ett bad. Funderar på att spendera eftermiddagen med en promenad ut till mamma och pappa och låna deras badkar en timme. Det är det enda jag kan sakna här hemma i lägenheten. Det är ju livet att läsa en bok bland badskum och oljor från Rituals.

Medan vi lägger här på soffan och chilledillar kan vi ta en titt på gårdagen:

Det var en skön och behövlig lördag på hemmaplan. Fick en del to-do:s avcheckade. Bland annat tvätt, renbäddning, storstädning och sånt där. Älskar när man har tvättat och det doftar ”Softlan Outdoor Fresh” i hela lägis.

Jag flyttade omkring mina växter lite och ena HAY-handen fick agera kepshållare.

Sedan var jag förbi och hämtade ett paket som jag längtat efter. fick mig ett gott skratt när jag såg mattan bara, som ni kanske såg på insta-story @kajsasven!!! Haha. Så fel det kan bli. Men fint blev det. Fick väldigt många förfrågningar om grejerna, KUL! Båda grejerna kommer ifrån Urban Outfitters, den absolut coolaste store jag vet. Vi tar bara en minut och kollar på några bilder från deras blogg! Lööööv it.

Okej – HÄR hittar du mattan. Och HÄR hittar du mån-spegeln.

Blev ändå bra tycker jag! Förutom att jag lite hoppats på att den var större dårå.

Medan jag väntade på sista maskinen så snörade jag på mig skorna och gick ner en sväng på stan. Sade hej till familjen på Schack Matt och sen köpte jag lite blommor. Snöat in mig på den här färgkombinationen – Oranget, lila och rosa.

Det blev ändå fint tycker jag. Tog en kopp kaffe och knäppte av några instagrambilder. Höhö.

När klockan blev femton kom vi på att vi kanske skulle äta lunch. Men vi hade ändå lite lördagskvällsvibbar så vi slog till på en lördagsmiddag till lunch. Recommend recommend.

Jag slängde ihop en liten bruschettaröra medan bönpastan kokade. Enkelt som fan! Bara hacka lite tomater, i med ett par vitlökar, basilika, salt och olivolja. Lägg på ett brö!

Och till middag blev det samma ingredienser fast vi lade till mozzarella och blandade allt med gul bönpasta. Toppade även med lite parmesan och chilisalt. Pasta caprese, kallar vi det.

Det här hade jag kunnat leva på. Matlycka 2.0.

Sedan var det kväll och kameran gick och lade sig.
Det var en go lördag! Nä, nu ska jag slumra till på soffan!

Hej!

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *