LONG DAYS LIKE THESE

 

TUESDAY MORNING

 

Min första tanke i morse när klockan ringde var ”ahh, måndag igen”, sedan slog det mig att det redan är tisdag. En liten bonus som gjorde mig något gladare. Nu sitter jag tillsammans med mamma och äter en frukost, innan hon åker iväg mot jobbet och jag norrut. Har som sagt en väldigt lång dag framför mig, då jag först ska på ett möte vid tio och sedan skriva tenta i några timmar.. Men vi hörs någon gång när jag får en lucka. Ha en härlig tis(mån)dag!

 

/ My first thought when I woke up this morning was ”oh, already Monday”, but it hit me that it’s already Tuesday. Today I’ve got a very long day in front of me, with both meeting and exam.. But I’ll check in later when I’ve got some time over. Have a great Tues(mon)day.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *