LOCATION: HONG KONG

2 av 3 flygresor gjorda. Befinner mig i skrivande stund på Hong Kong Airport, med en vy utöver både landningsbanor och en flod som rinner precis bakom planen. Har äntligen fått i mig skapligt kaffe och en efterlängtad varm macka med serrano-skinka och smält mozzarella. Flygmat är inte något som finns på min gilla-lista. De båda flygplanen har hittills gått både snabbare och smidigare än vad jag väntat mig. Hunnit ta mig igenom både Bad Moms och Princessans dagbok, sovit någon timme och fått sällskap av Alex och Sigge i hörlurarna. Nu ska jag hämta en till kopp kaffe och fortsätta titta på One Tree Hill. Känns tryggt att ha Lucas Scott och Peyton i rutan när allt annat är främmande runtomkring. Främmande och spännande. Älskar nya länder, nya kulturer, nya platser. Har fyra timmar som återstår här på flygplatsen innan mitt sista plan ska ta mig till Auckland. Men det är rätt skönt. ?

Mobilskalet HÄR (ad) / Börs från Sandqvist

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *