LET’S STAY HOME

 

 

ÄNTLIGEN. Vilken lång, och stressig dag. Men gud vad jag har fått mycket gjort. Halv sju i morse steg jag upp för att skriva sista tentan, direkt där efter jobbade vi vidare med vår webbplats över några koppar kaffe på stan, sedan var jag snabbt hemma i lägenheten och tömde alla garderober ner i stora kassar, lastade bilen, körde hemåt, åt toast skagen på altanen med familjen och sedan dess har jag sorterat, rensat och storstädat på mitt rum. Jag är äntligen här för att stanna. Ett par dagar kvar i Kalmar bara, sedan är terminen slut. Så har inte ens haft en minut över att öppna datorn, hoppas ni förstår. Nu har jag precis krupit ner i soffan, ska hämta lite chips i köket och njuta av att bara vara hemma.


It has been a long and stressful day, but now I’m finally home with my family again.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *