Let me know when you’re ready

 

MONDAY

 

Vilken långhelg detta blev. Vi som övervägde om vi ens skulle åka hem över helgen – Vilket bra beslut vi tog. Nu har jag nästan precis kommit hem från stan. På cykel mötte jag upp Andréa och tre minuter senare satt vi på Ritz soliga uteservering tillsammans med Linnéa för lite frukost. Några koppar kaffe senare så köpte jag med mig några goda kakor innan jag cyklade hemåt igen. Vi skulle egentligen åkt till Kalmar idag, men åker inte förrän i morgon. Så nu ska jag öppna upp på altanen och lägga mig i en solstol. Tror jag älskar måndagar från och med nu.

 

/ Met up my girl friends in town for a cozy breakfast date in the sun. And now I’m going to relax in sun for a couple of hours. What a great Monday. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *