LATE SUNDAY BREAKFASTS

Söndagar! 💛Klockan är 11.23 och vi ligger fortfarande kvar i sängen.

Igår kväll hade vi en väldigt mysig lördag. Jag, Julia, Gabriel och Fille käkade middag på Borgmästaregården och drack New York Sour. Sedan tog vi sista tåget hem och somnade gott innan klockan ens hunnit bli halv tolv.

Vaknade pigg och hungrig i morse. Sugen på solsken, kaffe och scones. Jag har precis börjat titta på Bron (Jag vet! Döm mig inte. Men nu är jag väldigt glad att jag har flera säsonger framför mig!) Så jag tar med mig serien vart jag än går. Från sängen till köket för att börja förbereda frukosten.

Senaste tillskottet i sovrummet! En stege i bambu som jag tyckte passade in i ett hörn som ekat tomt. Tänkte att det kan vara fint att hänga linnemorgonrocken eller någon filt på. Köpte den på vår Interflora här i stan, men kan inte riktigt hitta vilket märke det är. HÄR, HÄR och HÄR hittade jag iallafall liknande. HÄR är en liknande korg.

Till frukost blev det en riktig söndagsklassiker – SCONES!!! Med ost, havssaltsmör och fikonmarmelad. Att det alltid kan vara lika gott.

Efter en hel natt med regn mot rutan så upphörde helgens nederbörd och istället trängde solen fram emellan molnen. Doften av regnig asfalt letade sig in när jag öppnade fönstret.

Poster från The Poster Club, föreställande The Santa Monica Man.

Låg kvar i sängen efteråt och drack ännu mera kaffe och tittade vidare på Bron.

Nu har vi dukat undan men ligger fortfarande kvar i sängen. Drömmig söndagsförmiddag. Ska dock alldeles strax svira om och göra oss redo för dagen. Den traditionella söndagsrundan till Kristianstad väntar – med mor, far och Julle. Vi ska äta lunch och kanske shoppa något fint. Eller bara ta en kaffe i solen.

Sweet Sunday!

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *