IT’S FRIDAY.. AGAIN

 

Vaknade av att alarmet ringde 06.30. Just i det ögonblicket hade jag gjort väldigt mycket för att få sova vidare. Utanför var det fortfarande natt och jag var långt ifrån pigg. Men tvingade mig upp ändå. Med lite tända ljus, ett avsnitt Greveholm och en kopp julté blev det en härlig stund, och så var jag redo att bege mig mot skolan för veckans sista föreläsning.

 

 

Efter fyra timmars intressant föreläsning om marknadsföring så satt jag mig i bilen och körde hemåt. Magen kurrade, det var långa bilköer och tiden gick ovanligt sakta.. Men tillslut kom jag äntligen hem.

 

 

Där det var fredagsmys med nybryggt kaffe, tända ljus..

 

 

.. och goefika med mamma och pappa. Nu är jag helt slut, och överväger om jag ska tappa upp ett varmt och skönt bad eller om jag ska slumra till här på soffan framför någon bra film.. I kväll blir det fredagsmys med god middag och inga måsten – Det har jag fan längtat efter.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *