It’s denim

Publicerad 8 februari 2013 av Kajsasven i Outfits & News

Gårdagens val på Stockholms gator. Vi landade sent igår kväll och jag var alldeles för trött för att redigera de hundratals bilder jag knäppt under dessa två dagar. Det har varit fullt upp hela dagen idag också. Nu är jag i alla fall hemkommen. Fredagsmyset börjar smyga sig på. Det blir grillpremiär – Jag hade nästan glömt hur oset från grillen gör mig knäsvag. Nu ska jag ta mig en dusch innan jag och Pontus öppnar en kall cola.

_DSC2036

_DSC2055

_DSC2035

Jeans from Vila   Boots from Vera   Shirt and jacket from Only

We came home very late yesterday after a very long day. It’s finally friday night, and I’m going to take a shower before it’s time to open a cold coke. At tonight’s menu: A grilled beef.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *