I SPRICKORNA KOMMER LJUSET IN

En sovmorgon har aldrig varit så efterlängtad. Håkan Hellströmss album går på repeat och jag slungas tillbaka till varma sommardagar på ett folkfyllt Ullevi. Om mindre än två veckor är det julafton. Jag måste kolla upp visumet till Australien. och skriva ut samtliga papper. Jag sneglar åt ryggsäckens håll som står bredvid och småler för mig själv. En dag som denna kan jag faktiskt tycka om regn. Jag måste köpa lite nya gröna kvistar till min fönsterbräda. Jag saknar min Tuva-tös. Undrar hur det kommer vara att fira nyår i Auckland. Ensam, på ett hostel. Eller kanske med några backpackers jag klickat med. Man kan ju hoppas på det sistnämnda. Äh, nu behöver jag lite mer kaffe. Några blandade tankar en söndagsförmiddag som denna.

Trenchcoat, OBJECT / Stickad tröja, OBJECT / Byxor, OBJECT /
Väska, Jim Rickey / Skjorta, TRULYMINE (Adlinks)

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *