HOME SWEET HOME

Time went fast and although it seems almost nothing changed back home, I changed a lot thanks to all unbelievable adventures and people. I’m blessed.

Tre månader senare. Det känns som en livstid men samtidigt en vecka. En evighet och en minut. Bokade om hembiljetten, satte mig på flyget och knackade på hemma hos syster. Hon trodde jag fortfarande befann mig på en sandig balkong i Koh Lipe och trodde därför det var en försäljare som plingade på i morse. Men det var jag. Önskar jag spelat in ögonblicket när hon fick syn på mig. Chocken och glädjen som uppstod. Idag är en härlig dag. Jag lett mig igenom alla timmar. Det känns vemodigt men samtidigt skönt att vara hemma igen. Tillbaka till svenskt kaffe, mozzarella, fullt kylskåp, en badkar, lingongrova, mamma scans köttbullar och vovvsi. Tillbaka till en mjuk säng, en garderob med galgar och liten stad. Nu ska jag kramas med familjen.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *