HOME SWEET HOME

Hem ljuva hem. Kom hem ganska sent igår och så fort jag packat upp resväskan och tagit en dusch så slocknade jag på ett ögonblick i sängen, efter att ha varit uppe i ungefär ett dygn. Det var den segaste flygresan jag varit med om. Vaknade rättså tidigt i morse, men jag tror att min jetlag kommer vara borta rättså snart. I skrivande stund ligger jag i soffan med täcket och dricker kaffe. Det var så efterlängtat med svensk frukost igen; knäckebröd med pepparrotsfärskost, tomater och basilika. Och Gevalia!!! Fredagens planer? Tvätta. Kolla igenom paket jag fått på posten. Svara bortglömda mejl. Säga hej till farmor och farfar. Skicka in ett skolarbete. Och i eftermiddag tar jag tåget till Malmö för en helg hos saknade Tildis. Lite vårsol hade inte varit fel idag, hade varit det ultimata idag i stället för denna gråa och kalla dimma.

1 Kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *