HOME SWEET HOME

 

 

 

 

Gud vad skönt det är att vara hemma igen. Hur mår ni? Förutom att jag knappt har någon röst kvar och alldeles mör i kroppen så mår jag fint. Har haft några fantastiska dagar. Ätit god festivalmat, gråtit till Melissa Horn, sjungit med till The Kooks, skålat framför Bastille, hoppat till Ingrosso och dansat till Kanye West. Vi hade tur med vädret de första dagarna, fram tills ovädret kom. Jag har nog aldrig frusit så mycket i hela mitt liv, och sovsäcken i tältet värmde inte så där jättemycket kan jag lova. Men lika kul det har varit att vara iväg, lika skönt var det att komma hem. Att få ta en dusch för första gången på några dagar, äta god husmanskost som stod serverat på bordet när vi kom hem och sova i min egen säng – Hem ljuva hem. 

 

Just nu ligger jag i sängen och tittar på Pretty Little Liars. Har precis ätit lite scones och druckit té med mammi och pappi. Ska nog snart gå och borsta tänderna, har på känn att jag kommer somna som en stock. Men vi hörs i morgon bitti! x

 

/ This evening I’ve been eating scones and catching up with mom and dad, watching Pretty Little Liars and drinking tea in bed. Love sundays.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *