HOME FOR NOW

Här är den lilla mysiga ettan som jag för tillfället bor i. ÄLSKAR DEN. Ligger i Högsbo, två hållplatster från Linné och tjugo minuters prommis från Slottsskogen. Någon mer som bor i dessa hoods? Långt ifrån expert på bostadsområden i GBG. Men det känns i alla fall bra. På dessa trettiotvå kvadratmetrarna trivs jag väldigt fint. Morgonkaffet och nyhetsmorgon under täcket, mysiga middagar (ensam-käk med youtube som sällskap) och kvälls-vaniljté i soffläge. Här kommer jag bo de närmsta månaderna, innan jag förflyttar mig igen. Undrar när jag någonsin kommer hitta ett place, som blir mitt liksom, där jag vet att jag kan stanna så länge jag vill. Men det löser sig. Det gör det ju alltid. Ni är en del som är nyfikna på nya jobbet också, lovar att göra ett inlägg om det också! Ha en mysig fredag kväll hjärtan. Nu ska jag och Tildis ta ett glas rödtjut.

Mood:

9 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *