HAY THERE

 

 

Nu när det sakta men säkert närmar sig augusti, skolstart och flytt igen så blir jag desto mer sugen på att handla inredning. Varje dag letar jag ny bostad, hänger i princip på blocket och Kalmarhem dygnet runt, i hopp om att få komma på visning. Vi letar efter alltså efter en fräsch och central tvåa i Kalmar, så vet ni något får ni gärna hojta till. Häromdagen fick jag en större version av denna HAY-handen från pappi, som jag riktigt längtar att jag kan sätta upp i fönsterkarmen i lägenheten.

 

Annars då? Jo, det är varmt. Varmt som sjutton. Trettiofyra grader här på Pontus balkong, och klockan är bara nio. Ska dricka upp kaffet och sedan köra mot jobbet. Äntligeeeeen fredag. x

 

Hands from HAY Design.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *