HAPPY EASTER

GLAD PÅSK!

Det blev inte någon lång dag i Köpenhamn igår, det var nästan stängt i hela stan. Så efter frukosten drog vi oss mot centralen. Men det blev en riktigt mysig vistelse och nu har jag kryssat av ytterligare en artist på min artister-jag-ska-se-innan-jag-dör-lista. Gåshudsbra.

Igårkväll dukade vi upp ett härligt påskbord med rökta räkor, kräftor, aioli, janssons, påskölar, sillar.. En lugn och skön kväll hemma med hela familjen. Åt tills alla skålar var tomma, gav varandra små påskpresenter och hamnade tillslut i soffläge. Gotta love fredagar mitt i veckan. Men idag är det ju fredag på riktigt. Och jag ska dricka upp kaffet och sedan göra mig i ordning för en dag på jobbet. Hej!

2 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *