GOOOOOD MORGON

Frögröt. Blåbär från farmor. Hallon från mormor. Musli. En god kombination. Vad brukar ni ha i er gröt? ?

Det här med tidiga morgnar börjar bli min grej. Att ställa klockan på noll sex går på ren rutin numera. Om man bortser från den där allra första sekunden när det pipiga alarmet startar, det känns som mitt i natten och man helst hade velat ligga kvar – Så är det faktiskt väldigt skönt att ta tag i dagen innan solen vaknat och rest sig över staden. Som alla andra decembermorgnar har jag ätit en skål med gröt framför julkalendern, och nu ska jag snöra på mig mina varmaste dojor och bege mig mot jobbet. Fullt ös – Kattklös. Vi hörs lite senare. Då med lite travel inspo. Titta in om ni är nyfikna. Kanske ni med ska resa? Hej. ☕

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *