GOOD BYE KRABI

 

 

Min nya bikini som jag köpte på H&M för 29:- för några veckor sedan.

 

.. och så har det gått över två veckor sedan vi bytte ut ett kallt och tråkigt Sverige mot ett varmt och härligt Thailand. Har haft två helt fantastiska veckor, och det är dags att möta svensk vår. Man fylls med så mycket energi här att det är obeskrivligt. Veckan innan vi åkte trodde jag att jag skulle gå sönder; hade ont i hela kroppen, kände mig svag och trött. Som att minsta lilla knuff skulle fått mig att trilla ihop. Men sol, värme, bad, balkonghäng, ett x antal massage-timmar och kvalitétstid med finaste familjen var precis vad jag behövde. Vi ses där hemma!

 

/ .. and so it’s been over two weeks ago we replaced a cold and boring Sweden to a warm and beautiful Thailand. It has been two absolutely amazing weeka, and I’m more than ready to come home again.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *