Getting ready

Väldigt väldigt lugn lördag. Jag har ätit en stor frukost, solat under en fyrtiofemgradig sol, gjort middag, varit ute och gått, duschat, smörjt in mig i nytt body butter med lukt av cocoa och nu har jag precis målat tånaglarna till imorgon. Trots denna lugna lördag är jag extremt trött. Därför sätter jag på ett avsnitt SATC och vilar en stund. Är i stort behov av det.

_DSC1097_DSC1144_DSC1096

/ Today I’ve eaten a big breakfast, sunbathing during a forty-five-degree sun, made ??dinner, been out for a power walk, showered, lubricated me into the new body butter with the smell of cocoa and now I have just painted my toenails until tomorrow. What I’m going to do now? Watch SATC and rest for a while, I’m so tired.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *