FROM SOME MOMENTS IN NYC.

Några ögonblick från New York fångade genom min nya Gopro. Hade med mig den främst för att filma, men tog även några fotografier som jag tyckte blev himla coola. Har inte hunnit fixa The NYC-movie än, men här är några bilder:

En dubbel espresso på Café Integral. Här var vi lagom frusna efter några shoppingtimmar på Broadway. Att slå sig ner här var SÅ skönt. Ett café mitt i en vintage butik med Frank Sinatras ljuva stämmor i bakgrunden.

En sådan där klassisk vy man ser näst intill överallt på gatorna i NYC. Skyskrapor, blå himmel, sol… Lajf.

Denna tycker jag blev väldigt fin. Känns nästan som ett albumsomslag för Beatles. *Förutom att hon där till höger ser ut att vilja ta min kamera och slänga den i marken, alternativt slå mig hårt i ansiktet*.

Från när planet var inställt och vi satt på flygplatsen i över 10 h.. Podcast efter podcast i hörlurarna..

.. och en himla himla massa kaffe.

3 Kommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *